Dolijao Njonjo

Zenica: Policija uhitila odbjeglog osuđenika Nermina Burekovića

Vijesti / Crna Kronika | 11. 04. 2014. u 06:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici policije PS Centar sinoć su oko 23:45 sati u ulazu zgrade u zeničkoj ulici Londža, nakon višesatne potrage pronašli i uhitili Nermina Burekovića, osuđenika koji je pobjegao prilikom transporta pripadnicima Sudske policije Mostar.

Pripadnici Policijske uprave Zenica tijekom noći su locirali, a potom i uhitili Nermina Burekovića Njonju, osuđenika iz Kazneno - popravnog doma Mostar, koji je u četvrtak oko 11 sati pobjegao iz vozila sudske policije u Zenici.

Kako se saznaje, nije bilo ozlijeđenih tijekom uhićenja, a za sada nema informacija hoće li Bureković (33), inače iz Zenice, biti transportiran nazad u mostarski zatvor ili će biti donesena odluka da bude prebačen u bolje čuvani, zenički zatvor.

Podsjećamo, Bureković je u četvrtak bio dovezen iz Mostara u pratnji Sudske policije FBiH zbog izricanja presude u slučaju ugrožavanja sigurnosti prijetnjama članu šire obitelji. Nakon presude i izlaska iz Općinskog suda, Bureković je iskoristio nepažnju pripadnika Sudske policije FBiH, te u transportu u gradu Zenici pobjegao iz zadnjeg dijela vozila.

Potraga za njim je trajala više od 13 sati,

Kopirati
Drag cursor here to close