Obdukcija

Zdravstveni problemi nisu uzrok nesreće u Salakovcu

Vijesti / Crna Kronika | 29. 06. 2017. u 23:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Salakovcu u srijedu predvečer poginula je Dragica T. (63). Po naredbi dežurnog tužitelja urađena je obdukcija, te preliminarni rezultati pokazuju kako zdravstvene poteškoće nisu bile uzrok ove teške prometne nesreće.

Utvrđeni su brojni prijelomi i nagnječenja prsišta, te glave zbog čega je vozačica Peugeota 308 preminula na mjestu nesreće.

Suvozačica u tom vozilu bila je B.J. (1960.) koja je zadobila teške tjelesne ozljede, ali prema riječima tužitelja u četvrtak, oporavak ozlijeđene ide uspješno.

Ukop Dragice T. obavljen je u četvrtak.

Podsjetimo, Peugeot se kretao iz smjera Jablanice prema Mostaru kada je prilikom izlaska iz tunela Salakovac iz za sada nepoznatih razloga taj osobni automobil prešao u suprotni kolnički trak i sudario se sa, iz suprotnog smjera, nadolazećim šleperom Scania, registarskih pločica Albanije kojim je upravljao albanski državljanin K.U. (1993.).

Na mjestu nesreće intervenirali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, djelatnici hitne medicinske pomoći, dok su službenici Policijske uprave Mostar uradili očevid. Promet je u potpunosti bio obustavljen više od sat i pol vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close