Sud odlučio

Pokušaj ubojstva u Ortiješu: Dervi Peci određen jednomjesečni pritvor

Pritvor je određen na prijedlog Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mostar i Rješenjem Županijskog suda u Mostaru
Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2018. u 13:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dervi Peci iz Mostara određen je jednomjesečni pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, na štetu Anera Pece iz Mostara. 

Pritvor je određen na prijedlog Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mostar i Rješenjem Županijskog suda u Mostaru, priopćio je Ured glavnog županijskog tužitelja. 

Peco se sumnjiči da je 15. srpnja 2018. godine tijekom kulminacije sukoba sa susjedom u mostarskom naselju Ortiješ, uzrokovanog dugogodišnjim neriješenim imovinsko-pravnim odnosima, fizički napao Anera Pecu, te mu tom prilikom nožem zadao više ubodnih rana u predjelu vrata, prsa i desne natkoljenice. 

Zbog bojazni da bi osumnjičeni, ukoliko bi bio na slobodi, mogao ponoviti kazneno djelo ili dovršiti pokušano kazneno djelo, Županijski sud je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom. 

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a Mostar u suradnji s MUP-om HNŽ-a Mostar nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close