Operativni rad

Zbog pokušaja ubojstva priveden 30-godišnjak

Vijesti / Crna Kronika | 07. 06. 2017. u 14:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Tuzla, Policijska postaja zapad, 3. lipnja oko 12:.45 sati primila je prijavu da se pored magistralne ceste M-18 u mjestu Bosanska poljana u Tuzli, nalazi nepoznata ženska osoba s ozljedama u predjelu vrata opasnim po život, nanesenim najvjerojatnije oštrim predmetom.

Na mjesto događaja, radi poduzimanja očevidnih radnji, izašli su službenici Odjeljenja za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije, koji je navedeni događaj okarakterizirao kao kazneno djelo 'Ubojstvo' iz člana 166. Kaznenog zakona Federacije BiH, a u vezi sa članom 28. istog Zakona (pokušaj).

Operativnim radom na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog kaznenog djela, službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ su došli do saznanja da se u vezu sa počinjenjem istog može dovesti osoba M.E., rođen 1987. godine iz Tuzle, navodeno je u priopćenju Press služba MUP-a TŽ.

Prema istom priopćenju, M.E. je priveden u službene prostorije MUP-a TŽ, gdje je kriminalistički obrađen, nakon čega je isti danas, 7. lipnja uz izvještaj predat nadležnom Tužiteljstvu TŽ na daljnje postupanje, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo.

Ozlijeđena ženska osoba, E.T., rođena 1979. godine nastanjena na području grada Tuzla, se i dalje nalazi u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla, piše 'Dnevni avaz'.

Kopirati
Drag cursor here to close