CJS Banja Luka

Zbog loših ocjena učenik uputio lažnu dojavu o bombi

Vijesti / Crna Kronika | 27. 03. 2012. u 14:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija otkrila je učenika Tehničke škole u tom gradu koji je, 06. ožujka, uputio lažnu dojavu da je u toj školi podmetnuta eksplozivna naprava.

Učenik D.M. iz Banje Luke je tada, na broj 122 CJS Banja Luka, putem mobilnog telefona prijavilo da je 'u Tehničkoj školi podmetnuta bomba, i da se evakuiraju svi učenici'. Na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici, izvršen je PDZ pregled i utvrđeno je da se radi o lažnoj prijavi.

Tijekom jučerašnjeg dana policija je lišila slobode ovog 19-godišnjaka zbog izvršenog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela, koje je, kako je utvrđeno, počinio kako roditelji ne bi saznali da ima loše ocjene.

Kod njega je pronađen mobilni telefon marke 'sony ericson K 510' s kojeg je upućen poziv na broj 122, dok je spornu pretplatničku karticu mobilnog operatera bacio.

Nakon kriminalističke obrade učenik je pušten na slobodu, a protiv njega slijedi izvješće Okružnom tužiteljstvu zbog navedenog krivičnog djela, priopćeno je iz CJS Banja Luka.

Neslužbeno se saznaje da se radi o učeniku Draganu Miškoviću.

Kopirati
Drag cursor here to close