Stravičan zločin u Njemačkoj

Zbog ismijavanja na TikToku: Djevojčicu (12) vršnjakinje izbole 32 puta

Spiegel piše i da su djevojčice, nakon što su ubile Luise, otišle kući i nazvale njezine roditelje te glumile da ne znaju gdje je ona i da su zabrinute za nju. Na društvenim mrežama su dijelile informacije o potrazi.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 03. 2023. u 19:01 Bljesak.info/ Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije djevojčice u dobi od 12 i 13 godina priznale su ubojstvo 12-godišnje djevojčice Luise, koja je u nedjelju pronađena mrtva u blizini svog doma u saveznoj pokrajini Porajnje-Falačka, priopćila je policija.

"Nakon prvog ispitivanja djevojčice su dale proturječne iskaze, a nakon ponovnog ispitivanja su priznale djelo", rekao je glasnogovornik policije u Koblenzu. Luise je izbodena 32 puta, a policija još traga za oružjem kojim je zločin počinjen.

Dvanaestogodišnju djevojčicu Luise vršnjakinje izbole 32 puta, umrla je 

Državni odvjetnik Mario Mannweiler je objasnio da obje djevojčice zbog starosti nisu kazneno odgovorne. "To ne znači da se s njima ništa neće dogoditi. One se nalaze u rukama centra za skrb mladeži", rekao je Mannweiler. Državni odvjetnik je rekao kako se radi o "posebnom kriminalnom slučaju".

Dvanaestogodišnja Luise je u nedjelju ujutro pronađena u blizini svog doma, na samoj granici između saveznih pokrajina Porajnje-Falačka i Sjeverna Rajna-Vestfalija, na zapadu Njemačke. Dom ubijene nalazi se u saveznoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. Isprva se sumnjalo na seksualni delikt, ali obdukcija nije potvrdila te sumnje.

Fokus online: Motiv ubojstva osveta i svađa na TikToku

Luise je nestala u subotu dok se pješice vraćala kući od prijateljice. Nestanak je prijavljen jer nije došla kući, a nije se ni javljala na mobitel. Pokrenuta je potraga u kojoj je sudjelovao velik broj policajaca. Njezino tijelo pronađeno je u nedjelju u šumi blizu željezničkog tunela.

Kako doznaje Fokus online, motiv ubojstva je osveta. Navodno su se tri djevojčice posvađale na TikToku.

Žrtva je navodno ismijavala jednu od dvije djevojčice koje su je ubile. Na koji način, ostaje nejasno. 

Spiegel: Luise doživjela mobing 

Spiegel pak piše kako je Luise ta koja je doživjela mobing. Ubojice su izuzete iz svojih obitelji i pod nadzorom su ureda za mlade.

Spiegel piše i da su djevojčice, nakon što su ubile Luise, otišle kući i nazvale njezine roditelje te glumile da ne znaju gdje je ona i da su zabrinute za nju. Na društvenim mrežama su dijelile informacije o potrazi.

Kopirati
Drag cursor here to close