Čudna krađa

Zaprijetio mu nožem i ukrao mu patike

Vijesti / Crna Kronika | 02. 09. 2015. u 10:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

U službene prostorije Sarajevske Prve policijske uprave jučer oko 13.45 sati pristupio je S.H. iz Sarajeva i prijavio da je 31. kolovoza 2015. oko 21.00 sati ulici Magribija, općina Centar Sarajevo, nepoznata osoba uz prijetnju nožem od njega otuđila patike, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu.

Kako je priopćila policija, o ovome je tužitelj Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela, identifikaciji i pronalasku izvršitelja.

Inače, sarajevska policija je jučer uhitila četiri kradljivca te jednu osobu s potjernice dok su oko ponoći uhićene dvije osobe zbog pucnjave.

Naime, Prva PU obaviještena je jučer oko 21.20 sati da je nepoznata osoba upotrijebila vatreno oružje u ulici Branilaca Sarajeva, općina Centar Sarajevo, pri čemu nije bilo povrijeđenih osoba, niti materijalne štete.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog djela, istog dana u 23.40 sati policijski službenici I PU lišili su slobode S.A., rođen 1997., nastanjen u Vogošći, i H.A., rođen 1997. u Goraždu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo izazivanje opće opasnosti na štetu D.A. iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close