Granična policija BiH

Zaplijenjeno 25.000 kutija cigareta i 33 kg duhana

Jedan dio cigareta otkriven je tijekom kontrole vozila Hyundai dok je drugi dio otkriven prilikom pretresa kuće u vlasništvu S.V. koji je i upravljao navedenim automobilom.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2019. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Postrojbe granične policije Gradiška zaplijenili su u četvrtak, 11. srpnja, 25.001 kutiju različitih vrsta cigareta sa i bez trošarinskih markica, kao i 33 kilograma rezanog duhana.

Jedan dio cigareta otkriven je tijekom kontrole vozila Hyundai bh. nacionalnih oznaka na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina na izlasku iz BiH, dok je drugi dio otkriven tijekom pretresa kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu S. V. (1979.), koji je i upravljao spomenutim vozilom.

Foto: Granična policija BiH / Zaplijenjeno 25.000 kutija cigareta i 33 kg duhana

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, krijumčarene cigarete i drugi dokazni materijali privremeno su oduzeti. Državljanin BiH lišen je slobode, a protiv njega Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu krijumčarenje i nedozvoljen promet trošarinskim proizvodima.

Detaljni pregled vozila, u kojem su bile skrivene cigarete, policijski službenici obavili su korištenjem endoskopa koji je GP-u BiH doniran u sklopu CIAT projekta UNDP-a, pod pokroviteljstvom Savezne policije Njemačke, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Foto: Granična policija BiH / Zaplijenjeno 25.000 kutija cigareta i 33 kg duhana
Kopirati
Drag cursor here to close