Niš

Zapaljen automobil nogometaša Sheriffa

Vijesti / Crna Kronika | 28. 01. 2013. u 12:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Automobil marke "mercedes" izgorio je prošle noći u požaru u Nišu. Kamere su snimile mlađeg muškarca kako polijeva auto benzinom i pali ga, javlja reporter B92. Glasnogovornica Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović rekla je da se automobil nalazio u Ulici Branka Miljkovića u blizini Poslovnog centra 'Mercator'.

Više informacija bit će poznato poslije očevida, napomenula je Pavlović. Na snimci sa video nadzora kuće obitelji Pešić, čiji je automobil, vidi se mlađi muškarac koji prelazi ulicu, polijeva auto benzinom, čeka da se raziđu prolaznici, pa se zatim vraća i pali automobil.

Inače, zapaljeni "mercedes" vlasništvo je oca Aleksandra Pešića, bivšeg nogometaša Radničkog koji sada igra u moldavskom Sheriffu. Članovi njegove obitelji za B92 kažu da ni na koga ne sumnjaju, jer nikome ništa ne duguju. Oni pretpostavljaju da je to uradio netko iz ljubomore, jer je Pešić uspješan u profesionalnom nogometašu.

Policija još nije izdala priopćenje o ovom incidentu, koji je uznemirio stanovnike Trošarine, jer ih je probudila jaka eksplozija. Nema naznaka da je ovo paljenje u vezi sa jučerašnjom eksplozijom u kojoj je poginuo tridesetrogodišnji Đ. S.

Otac nastradalog mladića Zvonko S, inače vlasnik poznate niške mjenjačnice, izjavio je za "Novosti" da sumnja da su u taj zločin, pored reketaša i zelenaša, umiješani i pripadnici policije i Žandarmerije.

Kopirati
Drag cursor here to close