Strašne ozljede

Zagreb: Liječnici se bore za život čovjeka u kojeg se zaletio Mercedes

Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2023. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim Mercedesom jučer oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova na neslužbenom car meetu u Buzinu naletio na tri pješaka i automobil u kojem su nakon udara ozlijeđene još dvije osobe.

Muškarac koji je upravljao Mercedesom je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Kako neslužbeno doznaje Telegram, vozač se zove Jan Ehrlich.

Policija navodi da je u divljanju ozlijeđeno pet osoba. Teško su ozlijeđeni 35-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinja koja se nalazi u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjak koji je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, prenosi Index.hr.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio Mercedes. Kako javlja Jutarnji, muškarac koji je sinoć dovezen u KBC Zagreb ima vrlo teške tjelesne ozljede, a liječnici se i dalje bore za njegov život. Radi se o teškoj ozljedi glave, teškim prijelomima noge, ruke, rebara, unutarnjim ozljedama vitalnih organa. Pacijent se nalazi u jedinici intenzivne skrbi.

Vozač Mercedesa je, prema izjavama očevidaca, divljao automobilom po parkiralištu i zabijao se izravno u pješake i parkirane automobile na neslužbenom car meetu. Prema snimkama koje se šire društvenim mrežama vidi se da je 23-godišnjak i prije nesreće divljao po parkiralištu.

Kopirati
Drag cursor here to close