Uhićen

Zabio se u policiju vozilom ukradenim u Stocu

Bježeći ukradenim automobilom udario u policijsko vozilo.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 07. 2018. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilećka policija je u mjestu Krivače, općina Bileća, uhitila osobu inicijala S.B. (1993.) iz Republike Srbije nakon što je ukradenim vozilom marke Peugeot 407, prilikom policijskog zaustavljanja, udario najprije u službeno vozilo Policijske stanice Bileća, a potom i u teretno vozilo marke Scania.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave Trebinje, za ovu osobu je prije zaustavljanja nekoliko sati ranije stigla prijava da je vozilo Peugeot 407 ukradeno u Stocu, i da se uputilo prema Bileći.

Osoba koja je vozila ukradeni automobil, nakon što je vidjelo službeno vozilo sa uključenom svjetlosnom signalizacijom i policijskim službenicima u neposrednoj blizini koji ga pokušavaju zaustaviti pomoću tablice „Stop policija“, ne smanjuje brzinu nego putničkim automobilom udara u službeno vozilo Policijske stanice Bileća i u teretno vozilo marke Scania, čiji se vozač u tom trenutku prestrojavao iz Bileće prema Stocu.

Nakon toga, policijski službenici su vozača inicijala S.B. (1993.) iz Republike Srbije lišili slobode“, precizira se u priopćenju.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju, koje je naložilo da se osoba inicijala S.B. uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu za kazneno djelo ''Sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje“ preda u prostorije Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje na dalje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close