oprez

Za vikend u HNŽ zabilježeno 30 prometnih nesreća

Vijesti / Crna Kronika | 25. 07. 2016. u 09:14 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 20 prijava, priopćio je MUP HNŽ-a na svojim internet stanicama.

Osim toga, iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest prekršaja. Tijekom istog razdoblja iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 30 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teške ozljede, dok je šesnaest lakše ozlijeđeno.

Na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Podorašac, općina Konjic u nedjelju oko 22:35 sati došlo je do prometne nezgode u kojoj je sudjelovao Rizvan Š. (1949.), koji je upravljajući vozilom marke „Peugeot“ udario u metalnu zaštitnu ogradu i sletio sa ceste.

Tom prigodom teške ozljede zadobili su Murija Š.(1956.) i Murveta K.(1961.), dok su lakše ozlijeđeni Rizvan Š., Merisa Š.(1985.) i Ruždija K.(1961.), svi iz Sarajeva. Nakon ukazane pomoći u Općoj bolnici Konjic, Murija Š. je upućena na dalju hospitalizaciju u KC Sarajevo.

Policijska patrola PI Glavatičevo 22. srpnja oko 18:40 sati pronašla je i izuzela u mjestu Boračko jezero kod S.B.(1990.) iz Mostara dva smotuljka zeljaste tvari, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Mostarac je lišen slobode i nad njim je izvršena kriminalistička obrada.

Policijskoj postaji Čitluk obratio se T.B. (1988.) iz Bijakovića i prijavio da mu je izvršena provala u obiteljsku kuću u Ul. Kraljice Mira br. 100. Tom prigodom otuđen je zlatni nakit.

O događaju je upoznat Odjel krim. policije kao i sve policijske patrole na terenu, stoji u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close