MUP SBŽ

Yugo sletio s ceste, poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2014. u 08:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP SBŽ izvijestio je da se u proteklih 24 sata dogodilo 10 prometnih nezgoda. U nesrećama je jedna osoba smrtno stradala, dok je jedna osoba zadobila teške i jedna lakše tjelesne ozljede.

U srijedu se oko 19:30 sati na lokalnoj cesti u mjestu Kraljevice, općina Travnik dogodila prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja vozila marke 'Zastava-Yugo 45', kojim je upravljao A.J. rođen 1936. godine iz Travnika.

Tom prilikom vozač vozila je smrtno stradao, a očevid i druge istražne radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do ove prometne nezgode poduzimaju službenici krim policije PU Travnik.

Također u srijedu oko 18:55 sati na magistralnoj cesti M-5, u ulici '1.mart' u Busovači dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali F.Č. rođena 1963. godine iz Busovače, koja je upravljala motornim vozilom FIAT i E.O., rođen 1995.godine iz Busovače, koji je upravljao motociklom marke Yamaha.

U prometnoj nezgodi teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla, kojem je medicinska pomoć pružena u bolnici 'dr. fra Mato Nikolić' u Novoj Biloj, a očevid i druge radnje na dokumentiranju ove prometne nezgode poduzimaju službenici krim policije policijske uprave Kiseljak, navedeno je iz MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close