Sastalo se

Vozio neregistrirano vozilo u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole

Policijski službenici Brčko distrikta u subotu su oko 00.30 sati u ulici S.B. Bašagića nakon izvršene kontrole iz prometa isključili vozača motornog vozila marke "VW Golf"...
Vijesti / Crna Kronika | 26. 12. 2023. u 11:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici u Brčkom proteklog vikenda iz prometa su isključili vozača koji je upravljao neregistiranim vozilom u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole.

"Policijski službenici Brčko distrikta u subotu su oko 00.30 sati u ulici S.B. Bašagića nakon izvršene kontrole iz prometa isključili vozača motornog vozila marke "VW Golf" inicijala J.N. rođenog 1992. godine iz Brčkog za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, pod utjecajem alkohola, da je vozilo neregistrirano i da su na njemu postavljene nepripadajuće registarske tablice", priopćeno je iz Policije Distrikta.

Provjerom registra utvrđeno je da navedena osoba, po osnovu neplaćenih novčanih kazni, ima dug u iznosu od 6067 KM te mu je zbog osnova sumnje da će nastaviti sa vršenjem istih privremeno oduzeto motorno vozilo i deponirano u depozit Policije Brčko distrikta BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close