Rolerkoster

Vlak smrti: Skliznula sa sjedala i pala u smrt

Vijesti / Crna Kronika | 09. 08. 2022. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klotti / Tobogan u parku u Klottenu

Žena je poginula nakon što je skliznula sa sjedala dok se vozila na rolerkosteru (vlaku smrti - toboganu u Njemačkom gradu Klottenu.

57-godišnja žena pala je sa visine od nekih 8 metara vozeći se u Klotti Wildlife and Leisure parku u subotu poslijepodne.

Policija je pokušavala utvrditi je li do njezine smrti došlo 'krivnjom treće strane', ali najnovije ažurirane informacije od javnog tužitelja u ponedjeljak sugeriraju da 'ne postoji sumnja' na kriminalno ponašanje.

Žena iz Sankt Wendela u njemačkoj regiji Saarland umrla je na mjestu nesreće nakon što su je spasioci uzalud pokušali reanimirati.

Prema uredu javnog tužitelja u Koblenzu, ona je 'skliznula sa sjedala dok je rolerkoster prolazio kroz zavoj prije nego što je pala sa staze s visine od oko osam metara'.

Izvještaji Bilda u međuvremenu su sugerirali da su spasilački napori bili ometeni mjestom nesreće koja se dogodila na dijelu vožnje koji je bio zapriječen i teško pristupačan.

Nakon zatvaranja parka na tri dana nakon incidenta, iz parka sinoć su na Instagramu potvrdili da će se atrakcije od danas ponovno otvoriti za građane, osim za vožnja koja je sudjelovala u nesreći.

Istražitelji u međuvremenu navodno surađuju s službama inspekcije na pregledu 'dokumenata o odobrenju i testiranju vožnje od strane nadzornih tijela' i ispituju svjedoke, a tijelo žrtve treba biti podvrgnuto post mortem pregledu.

Klotti je postao park divljih životinja godinama nakon otvaranja 1970., ali je 1990-ih počeo širiti svoju ponudu kako bi postao šire odredište za slobodno vrijeme koje nudi atrakcije tematskog parka.

Kopirati
Drag cursor here to close