nevjerojatno

Više ozljeđenih u tučnjavi dvaju obitelji u V. Kladuši

Vijesti / Crna Kronika | 29. 06. 2017. u 12:21 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako doznaje portal Klix u MUP-u Unsko - sanske županije, vlasnik kuće je prijavio policiji da su sinoć oko 19 sati tri osobe upale u njegovu kuću i fizički nasrnule na njega i ostale ukućane.

Prema riječima Snežane Galić, glasnogovornice MUP-a USŽ, razlog sukoba je činjenica da je ukućanka T. V. (1986.) bila udata za jednog od napadača s kojim ima i trogodišnju djevojčicu. T. V. se u međuvremenu napustila supruga i odvela dijete udavši se za drugog muškarca u čijoj je kući došlo do sukoba.

Kako Klix doznaje bivši muž je, s još dvije osobe, došao po kćerku, a nakon što su upali u kuću G. Š., nastala je tučnjava.

"Koliko je tučnjava bila brutalna, govori i podatak da su se tukli lopatama te da je u metežu slomljena drška jedne lopate, kojom je navjerojatnije pretučena majka djevojčice. U konačnici, jedan od sudionika tučnjave je upotrijebio nož i nanio teške tjelesne ozljede drugom sudioniku koji je zadržan u bolnici", objasnila je Galić.

U tučnjavi su sudjelovali G. Š. (1960.), A. J. (1982.), K. E. (1980.), Š. E. (1983.), G. H. (1993.), kao i T. V. rođena 1986., D. J. rođena 1999. i N. K. rođena 1967. godine.

Kako je istaknula Galić, T. V. (1986.) i D. J. (1999.), koje su sudjelovale u tučnjavi, bile su trudne.

Prema neslužbenim informacijama iz MUP-a, u jednom momentu napadači su uspjeli oteti djevojčicu te su požurili do automobila kojim su se dovezli, no vozilo se u međuvremenu pokvarilo, pa nisu mogli pobjeći, nakon čega su ukućani nasrnuli na njih.

U tučnjavi je nekoliko osoba zadobilo teške tjelesne ozljede, dok su pojedini prošli sa lakšim ozljedama. Pojedini sudionici tučnjave sumnjiče se za kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju'.

Kako su istaknuli iz MUP-a, cijeli slučaj je izrazito konfuzan, tako da su na teren i danas izašli istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a USŽ kako bi precizno utvrdili šta se sinoć događalo u obiteljskoj kući Š. G. u mjestu Nepeke u Velikoj Kladuši.

Kopirati
Drag cursor here to close