Tučnjava

Više mladića se potuklo, 22-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

Vijesti / Crna Kronika | 26. 05. 2014. u 12:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba je zadobila teške ozljede opasne po život u tučnjavi u kojoj je sudjelovalo više osoba, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. Kako je priopćeno iz MUP-a KS, više nepoznatih osoba je sinoć oko 23 sata u Brčanskoj ulici, općina Novi Grad, napalo maloljetnog H. A. (1997.), te 22-godišnjeg H. A., obojica iz Sarajeva.

H. A. (1992) je u ovoj tučnjavi zadobio ozljede opasne po život nanesene ubodom noža. On je prevezen u bolnicu Koševo, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Nedugo nakon tučnjave, jutros oko 04:30 sati, u Humskoj ulici policija je pronašla i privela osobe koje se dovode u vezu sa ovim kaznenim djelom i to: A. A. (1996.) i O. H. (1995.) iz Sarajeva, te državljanina Srbije K. M. (1995.), privremeno nastanjenog u Sarajevu.

Pri pretresu policajci su kod A. A. pronašli nož. Policija radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, a obaviješten je i dežurni županijski tužitelj u Sarajevu.

U bolnici Koševo je za Klix potvrđeno da je ozlijeđeni mladić zadobio više ubodnih rana, te je smješten na Klinici za torakalnu kirurgiju.

Kopirati
Drag cursor here to close