Policija ove zemlje

Vikend u HNŽ-u: Pune ruke smotuljaka

U Mostaru je jedna osoba predala 12 smotuljaka i dvije plastične kutijice od Kinder-jajeta dok su u Konjicu smotuljci pronađeni u automobilima.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 01. 2020. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda policija Hercegovačko-neretvanske županije zaplijenila je više ''smotuljaka'' sa ''zeljastom tvari'' koja svojim izgledom asocira na neku od droga.

Naime, u policijskom izvješću stoji kako je 18. siječnja oko 17 sati, prilikom obavljanja redovitih aktivnosti, patrola policije PU Mostar u Ulici kralja Tomislava kontrolirala osobu M.C.(1986.) iz Mostara.

''Tom prilikom isti je dragovoljno predao dvanaest smotuljaka sa sadržajem koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Marihuana, jednu pvc-vrećicu istog sadržaja kao i pvc-vrećicu u kojoj su se nalazile dvije plastične kutije Kinder-jajeta u kojima je bio sadržaj koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed. Osoba je lišena slobode, upoznat je tužitelj i Odjel kriminalističke policije'', stoji u izvješću.

Istog dana, oko 23:20 sati djelatnici PU Konjic su, postupajući po akciji pojačane kontrole prometa, u Ulici Kolonija zaustavili i kontrolirali vozilo Ford Fiesta kojim je upravljao M.D.(1985.) iz Sarajeva. On je tom prilikom dragovoljno predao patroli policije ''jedan smotuljak sa sadržajem koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu''.

Policija u Konjicu je 19. siječnja oko 21:45 sati u mjestu Idbar izvršila kontrolu vozila Opel Vectra kojim je upravljao Ć.A.(1994.) iz Konjica s kojim su se u vozilu nalazili još i H.N.(1994.) i Z.D.(2000.) oba iz Konjica. Prilikom pregleda vozila, između sjedišta, pronađena su dva pvc-paketića sa ''zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuana i opojnu drogu Speed''.

Inače, proteklog vikenda (od 17.1 do 20.1.) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 11 prijava (na području Mostara 6, na području Čapljine 3, na području Rame 1 i na području Jablanice 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara 2.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 25 prometnih nezgoda i to na području Mostara 17, na području Rame 2, na području Čapljine 3, na području Stoca 1 i na području Konjica 2 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, jedna osoba lakše tjelesne ozljede dok je osam osoba zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja, naveo je MUP HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close