MUP

Vikend u HNŽ – 20 prometnih nesreća, 14 prijava, sedam prekršaja

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je sedam prekršaja; na području Mostara 5 i na području Konjica 2
Vijesti / Crna Kronika | 10. 07. 2023. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 prijava. Od toga na području Mostara sedam, na području Konjica četiri, na području Čapljine dvije i na području Neuma jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je sedam prekršaja, na području Mostara 5 i na području Konjica 2.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 20 prometnih nesreća; na području Mostara 6, na području Čapljine 5, na području Konjica 4, na području Stoca 2, na području Jablanice 2 i na području Neuma 1. Dvije su osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozljede.

U petak,7. srpnja, u 12,40 sati, dogodila se prometna nesreća u mjestu Međugorje - Krstine u kojoj su sudjelovali D.K. (2001) s vozilom marke VW Golf, K.M. (1976) s vozilom marke Mercedes i S.J. (2003) s vozilom marke VW Passat. Vozač S.J. zadobio je ozljede neutvrđenog stupnja.

Istoga dana dogodila se I prometna nesreća u mjestu Tasovčići u kojoj su sudjelovali M.M. (1990) s vozilom marke Citroen, Z.G. (1961) s vozilom marke Fiat i J.K. (1971) s vozilom marke VW Passat. Ozljede neutvrđenog stupnja zadobio je Z.G. koji je vozilom Hitne medicinske pomoći DZ Čapljina prevezen na CUM Mostar.

O svemu je upoznat tužitelj, te je izvršen očevid.

 

Kopirati
Drag cursor here to close