Pomalo bizarna nesreća

VIDEO | Vlak udario u avion

Dramatični video do kojeg je došao Reuters prikazuje nekoliko policajaca kako oslobađaju muškarca iz oborenog zrakoplova.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 01. 2022. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Los Angelesu u Kaliforniji izvukla je pilota iz aviona koji se srušio nekoliko sekundi prije nego što je u nedjelju vlak udario u zrakoplov, odbacivši krhotine u svim smjerovima.

Dramatični video do kojeg je došao Reuters prikazuje nekoliko policajaca kako oslobađaju muškarca iz oborenog zrakoplova, koji se srušio ubrzo nakon polijetanja u četvrti Pacoima, javljaju lokalni mediji. Policajci i pilot su samo nekoliko metara udaljeni od tračnica kada je vlak koji je prolazio uništio avion.

"Zrakoplov nije uspio uzletjeti i sletio je na željezničku tračnicu na popularnom raskrižju", rekao je Luis Jimenez, 21-godišnji skladatelj glazbe koji je snimio video. "Samo nekoliko sekundi prije sudara, policajci su spasili pilota, a komad krhotine zamalo me udario''.

Na pilotu su vidljive posjekotine i modrice, ali je u stabilnom je stanju, javljaju lokalni mediji. U vlaku nitko nije ozlijeđen, javljaju lokalni mediji.

Videosnimka koju je na Twitteru objavila policijska uprava Los Angelesa pokazala je snimku osobne kamere na kojoj su policajci izvlačili pilota koji je krvario iz aviona.

Odjel je pljeskao svojim službenicima, rekavši u tvitu da su "pokazali herojstvo i brzu akciju spašavajući život pilotu koji je prinudno sletio na željezničku prugu".

Kopirati
Drag cursor here to close