Leteći optuženik

VIDEO | Leteći napadač na suca

Vijesti / Crna Kronika | 04. 01. 2024. u 12:25 M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljen je šokantni video napada na sutkinju tijekom saslušanja o kazni u Las Vegasu. Deobra Redden, suočen s optužbama za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, nasilno je napao sutkinju Mary Kay Holthus.

Tijekom saslušanja, tužitelj je, ističući Reddenovu povijest nasilnih zločina, zagovarao zatvorsku kaznu. Redden je u svoju obranu tvrdio da je u boljem mentalnom stanju, podržan novim poslom i boljim sustavom podrške. Njegov se odvjetnik zalagao za uvjetnu kaznu, pozivajući se na povijest njegovog mentalnog zdravlja i uspješan završetak prethodnih probnih programa.

Sutkinja Holthus, razmatrajući ove argumente, odlučila se za strožu kaznu zbog kriminalne prošlosti optuženika.

Čini se da je ova primjedba isprovocirala Reddena, koji je prvo verbalno napao sutkinju, da bi nakon toga jurnuo prema sutkinji, preskočio stol i fizički je napao.

U sudnici je brzo zavladao kaos dok su sudski službenici pokušavali da svladaju Reddena. Napetu scenu obilježilo je zapomaganje sutkinje Holthusa i aktivacija alarma.

Nakon napada neozlijeđena sutkinja Holthus je ustala i policajci su je ispratili iz sudnice.

U incidentu je ozlijeđen sudski službenik.

Pravna zajednica i javnost pomno prate razvoj ovog slučaja, očekujući daljnja reagiranja nadležnih, uključujući moguće dodatne optužbe protiv Reddena i rasprave o poboljšanju sigurnosnih mjera u sudnici.

Kopirati
Drag cursor here to close