Gori sve

VIDEO: Više ozlijeđenih u vatri na tržnici u Tuzli

Na terenu su sve raspoložive ekipe.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2019. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


Požar koji je danas oko 11.20 sati zahvatio Gradsku tržnicu u Tuzli, izazvao je paniku među građanima. Gusti dim gotovo je prekrio cijeli grad, a oko same tržnice stigao je veliki broj sanitetskih, vatrogasnih i policijskih vozila.

''Policijskoj stanici Centar prijavljen je oko 11.20 sati požar na Gradskoj tržnici. Ima ozlijeđenih i osoba koje su zatražile liječničku pomoć zbog gušenja. Za sada ne možemo govoriti o uzrocima požara'', izjavila je za Fenu glasnogovornica MUP-a TK Bedrija Suljić.

Vatra je, prema neslužbenim izjavama prodavača na pijaci, izbila u dijelu gdje se prodaju odjevni predmeti i plastika. Prema nekima, došlo je do eksplozije plinske boce, ali informacija nije potvrđena od policije.

Tržnica je skoro u cijelosti izgorjela, a širenje vatre na susjedne stambene i druge objekte, spriječili su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla.

Prve informacije govore da ima nekoliko ozlijeđenih osoba, ali taj podatak, prema riječima glasnogovornice UKC Tuzla Ersije Aščerić, još nije služben. 

Materijalna šteta je velika, a veliki broj prodavača je ostao bez robe za prodaju, a time i bez sredstava za život.

Ovo je drugi veliki požar na tuzlanskim tržnicama posljednjih godina. U svibnju 2017. godine u cijelosti je izgorjela tzv. Hametova pijaca, odnosno, ''buvljak'' u naselju Sjenjak, u istočnom dijelu Tuzle.

Kopirati
Drag cursor here to close