Povratnici

VIDEO | Brutalno pretukli susjede u Tuzli, motiv nacionalna mržnja i netrepeljivost

Kako se navodi od strane predstavnika Povjerenstva za zaštitu ljudskih prava i sloboda Grada Tuzla i predstavnika Skupštine TK, motiv je nacionalna mržnja i netrpeljivost
Vijesti / Crna Kronika | 24. 04. 2020. u 10:33 Bljesak.info
Snimak premlaćivanja Gorana Sabranovića u Tuzli

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samir Ganić sa dva prijatelji fizički je nasrnuo na mještanina tuzlanskog naselja Miladije Gorana Sabranovića na njegovom posjedu, te su mu nanijeli teške tjelesne ozljede u predjelu glave, objavio je u četvrtak portal Salines.info.

Kako se navodi od strane predstavnika Povjerenstva za zaštitu ljudskih prava i sloboda Grada Tuzla i predstavnika Skupštine TK, motiv je nacionalna mržnja i netrpeljivost koja se manifestira već duže vrijeme, a zbog čega postoji i pravosnažna presuda Općinskog suda u Tuzli protiv Samira Ganića.

Nakon reakcije medija, reagirala je i nadležna policijska stanica, a Salines doznaje da je Ganić u pritvoru do izjašnjenja nadležnog tužitelja i eventualnom produžavanju pritvora.

Obzirom da osobe bliske Ganiću pokušavaju negirati cijeli slučaj, portal je objavio šokantne snimke brutalnog premlaćivanja Gorana Sabranovića i sestre njegove supruge sa nadzorne kamere, kao i nalaz i mišljenje liječnika o stupnju ozljeda Gorana Sabranovića.

Medij podsjeća da je riječ je o prognanim licima nastanjenim u Tuzli, a koji već mjesecima teroriziraju inače multietničku obitelj Gorana Sabranovića, te raznim torturama pokušavaju da ga natjeraju da napusti svoju imovinu, koja graniči sa imovinom Samira Ganića.

Kopirati
Drag cursor here to close