Strava

Velika Kladuša: Nakon predizbornog skupa ubijen dječak

Vijesti / Crna Kronika | 07. 10. 2014. u 08:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Velikoj Kladuši sinoć je iza 21.00 sat nakon održavanja predizbornog skupa SDA u gradskom parku hladnim oružjem izboden šesnaestogodišnjak iz Bužima.

Zbog teških ozljeda u predjelu abdomena, nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši prevezen je u županijsku bolnicu 'Dr. Irfan Ljubijankić 'u Bihaću, gdje je podlegao tijekom operativnog zahvata.

Policija je uhitila dvadesetdevetogodišnjaka iz Velike Kladuše, za kojeg postoji sumnja da je počinio ovo kazneno djelo. Okolnosti i motivi još se utvrđuju.
Iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije rekli su kako je E.M. (1984) nožem izbo 17-godišnjeg Ismeta Bajraktarevića iz Vrhovske te da je E.M. prilikom počinjenja ubojstva bio u alkoholiziranom stanju.

Velikokladuški portal kladusa.net navodi kako je na spomenutom predizbornom skupu bilo prisutno preko 10 autobusa iz okolnih općina Unsko-sanske županije, a ponajviše iz Bužima i Cazina.

''Nakon završenog skupa većina se kroz gradski park uputila k autobusima koji su bili parkirani preko puta stare autobusne stanice. U tim grupama bila je i jedna grupa mladića iz Bužima koji su uzvikivali SDA-ove parole i “tekbirali” nakon čega se mladić zaletio i zbo jednog mladića za kojeg se kasnije ispostavilo da se radi o maloljetniku'', navodi se u izvještaju spomenutog portala.

Kopirati
Drag cursor here to close