Policija

Vatra na zgradu Općine u Rami: Osumnjičenika pronašli u Ljubuškom

Osumnjičenik je prilikom bacanja zapaljivog predmeta upravljao vozilom Audi Q7 nakon čega se udaljio u pravcu Ljubuškog
Vijesti / Crna Kronika | 26. 11. 2020. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osumnjičenik za bacanje zapaljive naprave na zgradu Općine Prozor-Rama lišen je slobode.

Naime, 17. studenog oko 17:50 sati PS Prozor-Rama je obaviještena da je nepoznati izvršitelj ili više njih bacio zapaljivo sredstvo uz zid  novoizgrađene zgrade Općine Prozor-Rama.

Odmah nakon dojave, na lice mjesta izašli su pripadnici policije te je izvršen uviđaj nakon čega se pristupilo prikupljanju informacija u cilju pronalaska i identifikacije počinitelja ovog krivičnog djela, a o svemu je upoznat i tužitelj.

Kako nam je rečeno iz MUP-a HNŽ-a, operativnim radom došlo se do saznanja da se radi o osobi M.R.(1974) iz Uzdola, općina Prozor-Rama, koji je tom prilikom upravljao vozilom Audi Q7 nakon čega se udaljio u pravcu Ljubuškog, o čemu je odmah obaviješten MUP ZHK i Odjel krim. policije PU Ljubuški.

Oni su brzom reakcijom locirali navedeno vozilo te je Naredbom Općinskog suda Ljubuški i suradnjom s pripadnicima Odjela krim. policije PU Ljubuški, vozilo izuzeto i prebačeno u krug PS Prozor-Rama.

''Dana 23.11.2020.godine u prostorije PS Prozor-Rama pristupio je M.R., te je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je isti izvršio krivično djelo 'Izazivanje opće opasnosti' KZ F BiH. U prostorijama Odjela krim. policije PU Konjic nad njim je izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je isti priznao izvršenje navedenog krivičnog djela. Protiv istog je podnesen izvještaj Kantonalnom tužiteljstvu Mostar'', navode iz hercegovačko-neretvanskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close