Tragedija leta N72EX

Uz Bryanta, stradala i kći te još sedmero ljudi

"Nije bilo preživjelih. Imamo potvrdu koja pokazuje na to da je u helikopteru bilo devet ljudi, pilot i osam putnika", izjavio je na konferenciji za novinare šerif Los Angelesa Alex Villanueva.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 01. 2020. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od velikana NBA-e košarkaš Kobe Bryant poginuo je u nedjelju u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, sa svojom 13-godišnjom kćerkom Giannom te sedam putnika i posade helikoptera, izjavili su dužnosnici.

Helikopter se srušio u nedjelju oko 10 sati ujutro iznad brdovitoga terena u Calabasasu u Kaliforniji, oko 65 km sjeverozapadno od Los Angelesa.

"Nije bilo preživjelih. Imamo potvrdu koja pokazuje na to da je u helikopteru bilo devet ljudi, pilot i osam putnika", izjavio je na konferenciji za novinare šerif Los Angelesa Alex Villanueva.

"Među žrtvama pada aviona još je dio druge obitelji, bejzbolski trener sveučilištea u okrugu Orange John Altobelli (56), njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći", potvrdio je Johnov brat za CNN.

Bile su suigračice u akademiji Mamba.

"Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan", javlja CBS Local.

Povjerenik NBA-a Adam Silver potvrdio je da su Bryant i njegova kći Gianna među poginulima pa je uputio sućut Bryantovoj supruzi Vanessi.

NBC News je objavio da su još poginuli suigračica iz košarkaške ekipe Bryantove kćeri te roditelj suigračice i pilot.

Pozivajući se na pomoćnog trenera Ron La Ruffa objavljeno je da je poginuo i trener bejzbol kluba Orange Coast John Altobelli.

Ova šokantna vijest zavila je u crno košarkaše fanove diljem svijeta, ali nigdje više nego u Los Angelesu u kojem je Bryant proveo cijelu karijeru igrajući za LA Lakerse.

Otkad je objavljeno da je Bryant poginuo fanovi se okupljaju pred kućom Lakersa u Staples centra i ostavljaju dresove s njegovim imenom, cvijeće, svijeće i u tuzi se prisjećaju sportske ikone ne samo tog grada, nego i cijelog svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close