Tomislavgrad

Utopio se u bunaru

Vijesti / Crna Kronika | 24. 03. 2014. u 14:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Granične policije BiH, MUP-a i Gorske službe spašavanja (GSS) Hercegbosanske županije (HBŽ) pronašli su beživotno tijelo 45-godišnjeg Drage Ivančić iz Dobrića kod Tomislavgrada za kojim se u tragalo na širem području Grabovice.

Kako se doznaje u MUP-u Hercegbosanske županije, jučer u 7.30 sati, djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad zaprimili su dojavu da je dana 21. ožujka 2014 godine oko 13 sati nestao i u nepoznatom pravcu se udaljio.

Prema dojavi, za Ivančićem je organizirana potraga od strane djelatnika MUP-a HBŽ, Granične policije BiH i Gorske službe spašavanja te je oko 15 sati na lokalitetu "Bukovčića staje" kod Roškog Polja u općini Tomislavgrad u bunaru pronađeno beživotno tijelo navedene osobe.

''Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, županijski tužitelj i dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislav Grad koji su utvrdili na tijelu nema tragova nasilja i da je smrt nastupila uslijed utapanja u bunar, nakon čega je tijelo predano obitelji'', priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close