Pucnjava

Usred dana pokušaj likvidacije 37-godišnjaka u Podgorici

Vijesti / Crna Kronika | 10. 01. 2017. u 01:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznati napadač je iz Audija beogradskih registarskih oznaka u pokretu ispalio u Podgorici više hitaca na Sašu Dukića, prenose crnogorski mediji.

Kako navode, Dukić izdržava kaznu zatvora zbog djela počinjenog u inozemstvu, ali je u vrijeme napada bio na dopustu. Napadači su potom zapalili vozilo iz kojeg su pucali, prenosi B92.

Ozlijeđeni Dukić (37) prebačen je u Urgentni centar sa ozljedama u donjem dijelu leđa i nije u životnoj opasnosti, saznaju 'Vijesti'. Isti izvor navodi da se incident dogodio u ponedjeljak oko 13:30 sati.

Na Dukića je u podgoričkom naselju Zlatica ispaljeno više metaka iz automatske puške, saznaje podgorički portal u policiji i tužiteljstvu. 'Vijestima' je neslužbeno u policiji rečeno da su u vozilu napadača, tijekom očevida, pronašli dvije automatske puške, kapu i naočale.

Dukić se u trenutku napada nalazio u vozilu marke BMV, koje se kretalo iz smjera Kolašina. Policija radi na rasvjetljavanju događaja. U listopadu prošle godine, Cetinjanin Radomir Đuričković je preminuo pošto je na njega pucano iz automobila, koji je nakon napada također zapaljen.

"Do upotrebe vatrenog oružja je naime došlo danas oko 13:40 sati, na magistralnoj cesti Kolašin – Podgorica, u mjestu Zlatica. Tom prilikom je, kako se sumnja, iz vozila u pokretu, za koji se ubrzo ispostavilo da je u pitanju Audi A6, za sada nepoznata osoba, na čijem se identificiranju radi, ispalilo više hitaca u smjeru vozila marke BMW kojim je upravljao S.D. ", navodi se iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close