Njemačka

Ulm: Bosanac zaklao majku

Vijesti / Crna Kronika | 18. 10. 2013. u 14:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužitelj u njemačkom gradu Ulmu u srijedu izdao nalog za zadržavanje u zatvoru 28-godišnjeg mladića zbog ubojstva.

On je navodno u noći sa ponedjeljka na utorak na smrt izbo svoju majku. U tijeku je istraga, a mladić je zbog ozljeda prebačen u zatvorsku bolnicu u Hohenaspergu.

Kako se saznaje, 46-godišnja žena je ubijena u noći sa ponedjeljka na utorak.

Policija je za ovo ubojstvo odmah posumnjala u njenog sina (28) koji je najprije uhićen, a kasnije prebačen u bolnicu. U stanu i ulazu zgrade su primjetni tragovi krvi, što sugerira da je počinitelj nakon ovog djela ozlijeđen napustio stan.

"Ulaz je bio pun krvi", rekao je susjed, koji je u nastavku potvrdio da se često znala čuti svađa iz tog stana.

Osumnjičeni mladić je uhićen za vrlo kratko vrijeme. Na sebi je imao ubodne rane po vratu, stomaku i prsima. Hitno je odvezen u bolnicu gdje je operiran i njegovo zdravstveno stanje je van životne opasnosti.

Obdukcija tijela nesretne žene je obavljena u utorak poslijepodne. Tužiteljstvo je podnijelo zahtjev za zadržavanje mladića (28) u zatvoru, a sudac će donijeti odluku nakon što ispita osumnjičenog.

Osumnjičeni i njegova majka u Njemačku su nedavno doselili iz Puračića. On nema stalnu dozvolu za boravak u Njemačkoj, a susjedi tvrde kako je imao ključeve od stana, iako taj stan nije prijavljen kao njegovo mjesto prebivališta. Susjedi su nesretnu ženu opisali kao mirnu i dobru susjedu, saznaje SodaLIVE.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close