Graničari

Uhvaćen na Doljanima zbog teške krađe i utaje

Vijesti / Crna Kronika | 04. 05. 2016. u 21:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Zvornik 4.5.2016. godine slobode su lišili M. M. (1968.), državljanina Republike Srbije. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Višegrad zbog kaznenog djela 'Krađa'.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Bratunac i predana službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na MGP Doljani prilikom izlaska iz BiH 3.5.2016. godine slobode je lišen A. B. (1986.), državljanin BiH, jer je utvrđeno da ga potražuju Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela 'Teška krađa' i Osnovni sud Sokolac zbog kaznenog djela 'Utaja'. Službenici PGP Doljani predali su ga službenicima Sudske policije Županije Zapadnohercegovačke.

Službenici PGP Aerodrom Sarajevo 2.5.2016. godine na letu iz Beča lišili su slobode državljanina BiH i Norveške N. B. (1980.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela 'Izazivanje opće opasnosti'.

Predan je službenicima Sudske policije Županije Sarajevo. Na MGP Rača pri ulasku u BiH 1.5.2016. godine slobode je lišena državljanka BiH M. Đ. (1971.) jer je ustanovljeno da je potražuje Centar javne sigurnosti Bijeljina zbog kaznenog djela 'Krađa'.

Službenici PGP Bijeljina predali su je službenicima Policijske stanice Dvorovi CJB Bijeljina. Istoga dana službenici PGP Gradiška slobode su lišili državljanina BiH i Hrvatske M. M. (1977.) jer ga je potraživao Općinski sud Jajce zbog kaznenog djela 'Nasilje u obitelji'. Predan je službenicima Sudske policije Odžak.

Službenici PGP Aerodrom Tuzla 30.4.2016. godine na letu za Göteborg slobode su lišili državljanku BiH i Švedske M.M. (1979.) nakon što je utvrđeno da je potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela 'Teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa'. Predana je službenicima Sudske policije Tuzlanske županije, navedeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close