Kao iz lošeg filma

Uhvaćen dvojac iz BiH: Opljačkali butik, pa napravili početničku grešku

Iako djeluje poput scene iz filma, i to onog lošeg, ova dvojica mladića, koji imaju boravište u regiji Veneto, upali su sa fantomkama u butik
Vijesti / Crna Kronika | 14. 01. 2024. u 21:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državljani Bosne Hercegovine (22, 24) uhićeni su sinoć u Vicenzi nakon što su pod prijetnjom opljačkali butik u jednom tržnom centru, a do uhićenja je došlo ekspresno, jer su napravili nevjerovatnu grešku, prenose talijanski mediji.

Iako djeluje poput scene iz filma, i to onog lošeg, ova dvojica mladića, koji imaju boravište u regiji Veneto, upali su sa fantomkama u butik, opustošili ga te uz prijetnje uzeli sav novac iz kase.

Čim je policija došla na lice mjesta, pregledala je sve nadzorne kamere i u roku od 40 minuta ih uhitila!

Naime, ova dvojica mladića su bila toliko uvjerena da ih nitko ne može prepoznati jer su nosili fantomke da su usudili da sjednu u bar, svega par desetina metara od butik i naruče sendvič! Na sebi su još uvijek imali odjeću u kojoj su opljačkali butik.

Jesu li bili toliko samouvjereni ili je riječ o početničkoj greški, uglavnom, policija je ekspresno odradila posao i oni se nalaze u pritvoru. Protiv njih bit će podnesena prijava za tešku krađu.

Kopirati
Drag cursor here to close