Zenica

Uhićenje: Opljačkali crpku, pa svratili na piće

Vijesti / Crna Kronika | 03. 12. 2014. u 10:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zenička policija uhitila je pet osoba koje se sumnjiče da su sinoć oko 20.50 sati sudjelovale u razbojništvu i pljački benzinske crpke Energopetrol, koja se nalazi na magistralnom putu M-17 u dijelu kojim prolazi kroz grad Zenicu.

U prostorije benzinske crpke dvije maskirane osobe su uz prijetnju nožem odnijele određenu količinu novca iz dnevnog utrška, a zatim pobjegle u nepoznatom pravcu.

Policija je odmah nakon dojave pljačke uspjela pronaći osumnjičene u jednom od ugostiteljskih objekata tržnog centra na Kamberovića polju.

Prema informaciji MUP-a ZDŽ-a, u akciji je slobode lišeno pet osoba i privedeno u službene prostorije. Radi se o osobama Č.D., Z.M., B.V., D. M. i I.A., svi iz Zenice, i oni se sumnjiče da su izvršili kazneno djelo razbojništva.

''U akciji policije je sudjelovao veći broj policijskih službenika, koji su uspjeli da sve aktivnosti provedu uz maksimalne mjere zaštite građana, jer su uhapšene osobe boravile na mjestu gdje se nalazio veliki broj građana u kupovini'', navedeno je u priopćenju zeničko-dobojskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close