Stop na granici

Uhićeni zbog paljevine, teških krađa i napada na službenu osobu

Vijesti / Crna Kronika | 07. 12. 2015. u 14:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Postrojbe granične policije Orašje 6.12.2015. godine u 14 sati lišili su slobode državljanina Bosne i Hercegovine J.M. (1978.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Živinice zbog kaznenog djela 'Teška tjelesna ozljeda'.

Osoba je kontrolirana na izlazu iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje. J.M. predat je službenicima Sudske policije Odžak.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Ljubljane 4.12.2015. godine slobode su lišena dva državljana BiH. Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo prilikom graničnih provjera utvrdili su da T.A. (1985.) potražuju Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo zbog kaznenih djela 'Teška krađa' i 'Paljevina' i Općinski sud Cazin zbog 'Teške krađe'.

Za S.M. (1986.) ustanovljeno je da ga potražuju Općinski sud Kalesija zbog kaznenog djela 'Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti' i Osnovni sud Zvornik zbog 'Teške krađe'. T.A. predat je službenicima MUP-a KS, a S.M. službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close