Tuzla

Uhićeni s oko 7,2 kg marihuane

Vijesti / Crna Kronika | 01. 02. 2017. u 15:26 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Odjela za borbu protiv droge Sektora uniformirane policije MUP-a Tuzlanske županije, jučer su, po nalogu općinskih sudova Tuzla i Gračanica, na području tih dviju općina, te u Lukavcu, izvršili pretres više stambenih i drugih objekata i pronašli veću količinu droge, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Tuzli.

Načelnik Sektora uniformirane policije Nermin Alispahić kazao je da su uhićene dvije osobe koje su duže praćene zbog sumnje da se bave preprodajom droge i da na taj način stiču protupravnu imovinsku korist.

''U Gračanici je uhićen V.D. (46), kod kojeg je pronađeno oko sedam kilograma marihuane, pištolj „magnum“ s dva spremnika, 22 komada streljiva i digitalna vaga, dok je kod C.Z. (41) iz Tuzle pronađeno 200 grama marihuane, mobilni telefon, samostrel marke „jaguar“ i mnogo drugih predmeta koji se tiču ovog kaznenog djela'', istaknuo je Alispahić.

Naglasio je da nema indicija da su dvojica uhićenih radili zajedno. C.Z. je odranije poznat policiji, a V.D. nema policijski dosje.

''Procjenjujemo da vrijednost oduzete droge iznosi oko 35.000 maraka, ali kada se rasparča i tako prodaje, onda je neuporedivo veća'', naglasio je Alispahić.

Uhićene osobe tijekom dana bit će predane u nadležnost županijskog tužiteljstva, rečeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close