Čekaju ispitivanje

Članovi "kavačkog klana" predani Tužiteljstvu i Sudu BiH

Osumnjičeni će biti ispitani u zakonskom roku, nakon čega će tužitelj donijeti odluku o daljinjm aktivnostima u predmetu.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 08. 2021. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a Republike Srpske predali su tužitelju Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju dvojicu osumnjičenih koji su lišeni slobode utorak u policijskoj akciji u Banja Luci.

Iz Tužiteljstva BiH priopćavaju kako je također, osumnjičeni državljanin Crne Gore, koji je lišen slobode u policijskoj akciji bit će predan Sudu BiH, sukladno provođenju ekstradicijskog postupka.

Tužitelj Tužiteljstva BiH, ispitat će osumnjičene u okviru predmeta organiziranog kriminala u kojima u suradnji s partnerskim institucijama regije, istragu vodi Tužiteljstvo BiH.

Osumnjičeni će biti ispitani u zakonskom roku, nakon čega će tužitelj donijeti odluku o daljnjim aktivnostima u predmetu.

U Banja Luci je u utorak uhićen jedan od pripadnika "kavačkog klana", a MUP Crne Gore priopćio je da je riječ o A. J. iz Bara za kojim je raspisana potjernica Interpola.

Kopirati
Drag cursor here to close