Granica

Uhićeni na granici sa BiH zbog krađe, prikrivanja, ugrožavanja prometa...

Vijesti / Crna Kronika | 16. 01. 2017. u 18:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici JGP Bijeljina 15.1.2017. godine lišili su slobode S.V. (1983.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njom CJB Bijeljina raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Državljanka BiH kontrolirana je pri ulasku u BiH na MGP Rača i predata službenicima Policijske stanice Bijeljina MUP-a RS.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška 14. i 15.1.2017. godine prilikom izlaska iz BiH na MGP Gradiška lišili su slobode dva državljanina BiH koje je potraživao Osnovni sud u Banja Luci.

M.P. (1968.) lišen je slobode zbog kaznenog djela 'Prikrivanje', dok je A.T. (1990.) lišen slobode zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje javnog prometa'. M.P predat je službenicima Sudske policije Banja Luka, a A.T. službenicima Policijske postaje Gradiška.

Službenici Jedinice granične policije Velika Kladuša 13.1.2017. godine lišili su slobode H.Č. (1973.) nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska postaja Bužim raspisala tjeralicu radi upućivanja na izdržavanje kazne zatvora. Državljanin Slovenije kontroliran je na ulasku u BiH na MGP Velika Kladuša i predat službenicima Policijske postaje Bužim.

Spriječen nezakonit promet 39 jagnjadi

Službenici Jedinice granične policije Zvornik u nedjelju su spriječili nezakonit promet 39 jagnjadi bez potrebne dokumentacije. Otkrivena su graničnom kontrolom teretnog motornog vozila, bh. registarskih oznaka, u graničnom pojasu na području Zvornika. Vozilom je upravljao G.Č. (1986.) državljanin BiH. Stoka je prema nalogu općinskog inspektora veterine privremeno deponovana u klaonici 'Karakajsko polje', priopćeno je iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close