Potraga

Uhićeni na Doljanima: Traži ih mostarski sud i MUP HNŽ

Vijesti / Crna Kronika | 01. 04. 2014. u 10:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice granične policije Doljani su 31. ožujka 2014. godine lišili slobode dva državljana Bosne i Hercegovine nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da su za njima raspisane potrage. Općinski sud Mostar potraživao je H. D. (1983.) zbog kaznenog djela 'posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga', a za H. S. (1981.) MUP HNŽ je raspisao potragu zbog bjekstva iz zatvora.

Osobe su kontrolirane na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Orahovlje. H. D. je predat službenicima Sudske policije Mostar dok je H. S. predat službenicima Zatvorske policije KPZ Mostar.

Policijski službenici Jedinice granične policije Gradiška su 31. ožujka 2014. godine u 20:30 sati prilikom ulaza u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina lišili slobode M. M. (1968.) jer je graničnim provjerama ustanovljeno da ga potražuje Okružno tužiteljstvo Banja Luka zbog kaznenog djela 'poslovna prijevara'. Osoba je predana službenicima Policijske postaje Kostajnica.

Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina su 31. ožujka 2014. godine u 21:10 sati lišili slobode državljanina Republike Srbije P. D. (1970.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Srebrenica zbog kaznenog djela 'krađa'. P. D. je istoga dana predat službenicima Sudske policije Bijeljina, priopćeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close