Žena u crnom

Uhićena žena koja je hodala s glavom djeteta u Moskvi

Vijesti / Crna Kronika | 29. 02. 2016. u 15:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski istražitelji priopćili su u ponedjeljak da su uhitili i optužili dadilju koja je ubila četverogodišnje dijete za koje se brinula, nakon što su lokalni mediji objavili snimku žene odjevene u crno koja nosi odrubljenu glavu djeteta.

Moskovska policija navela je u priopćenju da žena potječe iz srednje Azije te da je zadržana na psihijatriji kako bi se utvrdilo razumije li zločin koji je počinila.

 

Nanny holding severed child's head near Moscow metro

'I am a terrorist', 'I will die, Judgement day is imminent'Note: Some speech is slurred and inaudible, translation is approximate

Posted by RT Play on 29. veljače 2016

"Tijelo djeteta starog između tri i četiri godine s tragovima nasilne smrti" otkriveno je u ponedjeljak u stanu na sjeverozapadu Moskve, objavili su moskovski istražitelji u priopćenju.

"Djetetu je odrubljena glava. Po prvim informacijama, dadilja je glavu ponijela sa sobom", izjavio je izvor iz policije kojeg citira službena novinska agencija TASS.

Lifenews.ru, novinski portal za koji se tvrdi da ima dobre kontakte u policiji, objavio je video snimku žene odjevene u crno kako hoda u blizini postaje moskovske podzemne željeznice, noseći djetetovu glavu.

Svjedoci koje citiraju ruski mediji tvrde da je dadilja u trenutku uhićenja vikala "Allahu Akbar!"

Kopirati
Drag cursor here to close