Tjeralice

Uhićena dva člana organizirane grupe kradljivaca automobila

Vijesti / Crna Kronika | 24. 06. 2016. u 16:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zeničani Eldin Eli Šišić (32) i Hanas Šehović (32) uhićeni su danas na području Žepča oko 15 sati. Za obojicom se proteklih dana tragalo. Za Šišićem u sklopu postupanja po operativnoj akciji 'Mreža', dok je, kako je navedeno, potraga za Šehovićem bila po drugoj osnovi.

Prema informacijama iz MUP-a ZDŽ, obojica će predvečer biti transportirani ka Zenici, a bit će saslušani u MUP-u ZDŽ, odnosno Policijskoj upravi Zenica I, navodi Zenicablog.

Šehovića se ranije dovodilo u vezu sa automafijom s podrčja Zeničko - dobojske i Srednjobosanske županije. Već je prije bio uhićivan.

On je bio uhićen sa još oko 20 osoba 2011. godine, i tada su bili optuženi za organizirani kriminal, teške krađe, iznude i prikrivanje. Ta je grupa tada djelovala na području četiri županije (Zeničko-dobojska županija, Tuzlanska, Posavska i Srednjobosanska) gdje su krali automobile, a potom ucjenjivali vlasnike vozila, da bi na tome zarađivali.

Također, Šehovića se dovodi u vezu za djelima iz 2009. godine kada je sa nekoliko osoba iz Banja Luke, Posušja, Odžaka, Viteza, Maglaja, Kaknja, Modriče čini organiziranu grupu koja se bavila krađom, rastavljanjem i prodajom dijelova ukradenih vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close