Granična policija

Uhićen zbog pronevjere u službi

Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2017. u 13:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Brod 6.3.2017. godine slobode su lišili S. D. (1979.), državljanina Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Modriči zbog kaznenog djela 'Teška krađa'.

Osoba je kontrolirana pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i bit će predata nadležnom tijelu.

Službenici PGP Izačić 4.3.2017. slobode su lišili N. B. (1962.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela 'Pronevjera u službi'. Bh. državljanin je kontroliran prilikom izlaska iz BiH na MGP Izačić i predat službenicima Sudbene policije Bihać.

Dan ranije pri izlasku iz BiH na MGP Popovi slobode je lišen I. B. (1968.) nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Stockholm raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krijumčarenje i nezakonita prodaja alkohola'. Službenici PGP Bijeljina su predali I. B., državljanina Republike Srbije i Švedske, pripadnicima Sudbene policije Suda BiH.

Službenici PGP Aerodrom Tuzla 3.3.2017. slobode su lišili bh. državljanina A. Š. (1975.). Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policija Brčko distrikta BiH raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Osoba je na Međunarodni aerodrom Tuzla stigla letom iz Malmöa. A. Š. je predat službenicima Sudske policije Brčko distrikta BiH, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close