BiHać

Uhićen zbog prijetnje pištoljem predsjednici Županijskog suda

Vijesti / Crna Kronika | 20. 10. 2015. u 16:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanske županije (MUPUSŽ) danas su u Županijsko tužiteljstvo u Bihaću predali muškarca inicijala S.V.

U priopćenju MUPUSŽ-e se navodi da se policijskoj stanici u ponedjeljak u 11.00 sati obratila predsjednica Županijskog suda u Bihaću, koja je prijavila ozbiljne prijetnje od osobe inicijala S.V. (1971.) iz Bihaća.

Po njenim riječima, a kako se navodi u priopćenju, incident se dogodio dan ranije oko 10.10 sati u bihaćkom naselju Repušine, kada je prijavljeni uporedio svoje vozilo s njenim i kroz otvoreni bočni prozor joj izrekao ozbiljne prijetnje po sigurnost, pri čemu je u ruci držao pištolj.

Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici Uprave policije MUPUSŽ-e su u 21.00 sat slobode lišili S. V. i proveli kriminalističku obradu, zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti.

Prilikom uhićenja kod S.V. je pronađen pištolj CZ model M 57, call. 7,62 mm u kojem se nalazio okvir s devet metaka i rezervni s još toliko metaka istog kalibra.

Nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, S.V. je predan nadležnom tužiteljstvu na postupanje, stoji u priopćenju MUPUSŽ-e.

Kopirati
Drag cursor here to close