Uhvaćeni na granici

Uhićen u Sarajevu zbog tjeralice suda iz Čapljine

Vijesti / Crna Kronika | 23. 05. 2016. u 13:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 22.5.2016. godine na letu iz Ljubljane slobode je lišen D. B. (1980.), državljanin BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud Čapljina zbog kaznenog djela 'Teška tjelesna ozljeda'.

Predat je službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo. Prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Kamensko 22.5.2016. godine slobode je lišen M. M. (1974.) jer ga je potraživao Općinski sud Travnik zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Pripadnici PGP Kamensko bh. državljanina su predali službenicima Sudske policije Livno.

Službenici PGP Gradiška 20.5.2016. godine slobode su lišili G. G. (1951.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banja Luci zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje javnog prometa'. Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u BiH na MGP Gradina i predata službenicima Sudske policije RS Banja Luka.

Istoga dana službenici PGP Bijeljina slobode su lišili državljanina BiH Č. Č. (1965.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Kontroliran je pri ulasku u BiH na MGP Rača i predat službenicima Policijske stanice Dvorovi, priopćeno je iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close