Pljačkaš

Uhićen specijalist za kladionice

Vijesti / Crna Kronika | 16. 06. 2014. u 11:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajci PS Usora uhitili su M.A., rođen 1995. godine, iz Usore, zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih djela na širem području.

Policija je nakon prijave o razbojništvu u trgovinskoj radnji „Slap“, koje je izvršila nepoznate maskirane osobe, ubrzo u šumi pronašla M.A., kojeg je uhitila zbog sumnje da je izvršilo navedeno kazneno djelo. U blizini su pronađeni otuđeni predmeti, odjeća i nož, za koje je utvrđeno da su korišteni tijekom izvršenja kaznenog djela.

Tijekom kriminalističke obrada došlo se do dokaza da je navedena osoba, u proteklom razdoblju na području Usore i Tešnja, izvršilo nekoliko drugih kaznenih djela.

Osumnjičeni M.A. izvršio je tešku krađu u pokušaju u kuću, vlasništvo G.N., u mjestu Alibegovci, zatim razbojništvo, uz prijetnje nožem, nad radnicom sportske kladionice „Sportplus“ u mjestu Tešanjka, tešku krađa u kuću, vlasništvo M.A., u mjestu Alibegovci, tijekom veljače, i ponovno razbojništvo, uz prijetnje nožem, nad radnicom sportske kladionice „Sportplus“ u mjestu Žabljak, u ožujku, i u lipnju tešku krađu u sportsku kladionicu „Sportplus“ u mjestu Žabljak.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenih djela, tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije je, od Policijske stanice Usora, dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima i otkrivanju izvršitelja M.A., zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo navedena kaznena djela, i on je predan tužiteljstvu na nadležnost i dalje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close