Ponedjeljak večer

Uhićen osumnjičenik za ubojstvo u Sarajevu

On je predan u prostorije za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 10. 2022. u 11:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija 

U Sarajevu je u ponedjeljak u 20 sati uhićen E.S., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djela ubojstvo i ubojstvo u pokušaju. On je predan u prostorije za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

''Policijski službenici, pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva, nastavljaju kriminalističku obradu nad osumnjičenoj osobi, te rasvjetljavanje i dokumentiranje svih činjenica i okolnosti vezanih za izvršenje navedenih krivičnih djela'', priopćeno je iz MUP-a KS. 

Naime, jedna osoba je ubijena i jedna teško ranjena sinoć u napadu u centru Sarajeva.

Tim povodom danas se oglasilo Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS).

''Dana 10.10.2022.godine u 19.49 sati građani su obavijestili Operativni Centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo da se u Ulici Mula Mustafe Bašeskije, općina Centar Sarajevo, nalazi ozlijeđena nepoznata osoba. Izlaskom na mjesto događaja, pronađeno je beživotno tijelo nepoznate muške osobe, a od liječnika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo konstatirana je smrt'', navodi se u priopćenja MUP-a KS.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da se radi o M.P., rođen 1983.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Također, spomenutog dana u 19.55 sati na Trgu djece Sarajeva, općina Centar Sarajevo, policijski službenici zatekli su S.P., rođen 1977.godine, nastanjen u Sarajevu, s vidnim ozlijedama nanesenim oštrim predmetom i E.S., rođen 1973.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Ekipe Zavoda za hitnu medicinsku ukazala je pomoć S.P., a potom u UKC u Sarajevu su liječnici konstatirali teške tjelesne ozlijede opasne po život, te je zadržan na daljem liječenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo, koji je rukovodio uviđajnim radnjama izvršenim od policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlaštenog sudskog vještaka medicinske struke.

Tijelo preminulog M.P. je prevezeno vozilom KJKP “Pokop” u prosekturu Bare, gdje će se obaviti obdukcija.

Kako je objavio Avaz, preživjela osoba je Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac koji živi u kamp prikolici. On je zadobio sedam ubodnih rana i sinoć je prevezen na KCUS i liječnici mu se bore za život.

Riječ je o osobi koja je ranije punila kategorije crne kronike, a posljednji put u svibnju je bio napadnut. U veljači prošle godine je izboden i tada je bio u teškom stanju. Osim toga u njegovoj kamp prikolici se predozirao jedan muškarac.

Kako je neslužbeno potvrđeno za portal "Avaza" osumnjičena i uhićena osoba koja se dovodi u vezu sa ubojstvom je Elvir Sejfić.

Avaz otkriva da je ubijen Mirza Podbičanin.

Kopirati
Drag cursor here to close