U Gacku

Uhićen osumnjičeni za paljenje vozila zamjenika načelnika PU Trebinje

Tijekom pretresa više desetina lokacija, policija je lišila slobode još dvanaest osoba, koja bi mogla biti dovedena u vezu s ovim kaznenim djelom.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 09. 2019. u 17:22 Srna

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Trebinje uhitila je u Gacku muškarca koji je u četvrtak u ranim jutarnjim satima zapalio automobil zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje Milivoja Vukovića.

Pogledajte sprovođenje Govedarice u Tužilaštvo

Uhapšeni O.G. iz Gacka, koji je osumnjičen u slučaju paljevine automobila zamjenika načelnika PU Trebinje Milivoja Vukovića, iz policije je sproveden u Okružno tužilaštvo u Trebinju. Govedarica je predat nadležnom tužiocu, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti. Kako ATV nezvanično saznaje, riječ je o Ostoji Govedarici iz Gacka (1991).

Riječ je o Ostoji Govedarici iz Gacka, koji je odranije poznat policiji i koji će biti predan u dalju nadležnost Okružnog tužiteljstva Trebinje.

Tijekom pretresa više desetina lokacija, policija je lišila slobode još dvanaest osoba, koja bi mogla biti dovedena u vezu s ovim kaznenim djelom.

Siniša Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje, rekao je da se navedeno lice sumnjiči da je u noći 26. septembra polilo zapaljivom tečnosti vozilo zamjenika načelnika PU Trebinje, te tako izvršilo oštećenje, zapaljenje vozila i prostora oko zgrade gdje je bilo vozilo parkirano. Laketa je naveo da je motiv ovoga krivičnog djela zastrašivanje pripadnika PU Trebinje i MUP-a Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close