Aerodrom

Uhićen na aerodromu: Traži ga pet sudova u BiH i (jedna) policija

Vijesti / Crna Kronika | 13. 06. 2017. u 12:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Zračne luke Sarajevo u utorak su na letu iz Kölna lišili slobode A. Š. (1986.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim raspisano šest potraga, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Državljanina BiH potražuju općinski sudovi u Kiseljaku, Zavidovićima, Živinicama, Travniku, Zenici, kao i Policijska stanica Maglaj zbog kaznenih djela "teška krađa" i "krađa". A. Š. bit će predan nadležnom tijelu.

Službenici PGP Trebinje također su u utorak, 13. lipnja, lišili slobode M. S. (1987.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela "krađa". On je kontroliran pri ulasku u BiH na MGP Zupci i predan službenicima Policijske uprave Trebinje MUPRS-a.

Dan ranije, pri ulasku u BiH na MGP Rača slobode je lišen J. M. (1981.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog kaznenog djela "nasilničko ponašanje". Službenici PGP Bijeljina su predali bh. državljanina pripadnicima Odjeljenja sudbene policije sudova u Tuzlanskoj županiji.

Kopirati
Drag cursor here to close