Bit će predan MUP-u RS

Uhićen Mustafa Hasanbašić koji je pucao na policiju u Doboju

Hasanbašić je bio u bijegu, nakon što je i fizički napao policajce koji su ga prepoznali s tjeralice federalne policije i pokušali ga uhititi.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2018. u 17:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Maglaja u subotu u 16.15 sati uhićen je Mustafa Hasanbašić iz Tešnja, koji je u petak pucao na policijsku patrolu u naselju Miljkovac kod Doboja, potvrdila je za Fenu glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Ahmić.

On se trenutačno nalazi u Policijskoj postaji Maglaj.

Podsjećamo, Hasanbašić je bio u bijegu nakon što je u petak pucao na policijsku patrolu koja ga je prepoznala s obzirom na to da je za njim raspisana tjeralica policije Tuzlanske i Zeničko-dobojske županije.

Nakon što je primijetio da ga je policija prepoznala, u društvu s Benjaminom Ćosovićem, pucao je prema policijskom vozilu iz vatrenog oružja, nakon čega ih je fizički napao i nanio im teže tjelesne ozljede.

Benjamin Ćosović (1996.) iz Tešnja, koji je uhićen u petak, u subotu je bezuspješno pokušao pobjeći iz bolnice u Doboju.

Hasanbašić će biti predan na daljnje postupanje policiji Republike Srpske.

''Bit će predan policijskim službenicima Uprave MUP RS-a za organizirani i teški kriminal i policijskim službenicima Policijske uprave Doboj'', priopćeno je iz entitetske policije, uz navođenje inicijala uhićenog.

Kopirati
Drag cursor here to close