Zenica

Uhićen Jasenko Drinić, prvoosumnjičeni za ranjavanje Senida Kulačića

Vijesti / Crna Kronika | 09. 03. 2016. u 22:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zeničanin Senid Kulačić (28) preminuo je preksinoć u 22:25 sati, na Urgentnom bloku Kantonalne bolnice Zenica, nakon neuspješne reanimacije. On je petnaestak minuta ranije ranjen, u središtu grada, u ulici fra Grge Martića, nedaleko od zgrade u kojoj stanuje, prenosi Zenicablog.

U srijedu oko 20 sati u Zenici je nakon dvodnevne potrage uhićen Jasenko Drinić, prvoosumnjičeni za ranjavanje Senida Kulačića (28) koji je od ozljeda zadobivenih nožem, preminuo u ponedjeljak. Drinić se skrivao nedaleko od stana u kojem živi u ulici Prve zeničke brigade.

Iz MUP-a ZDŽ su u utorak priopćili kako se radi o osobi koja je, prema preliminarnim saznanjima i podacima dobivenim tijekom saslušavanja svjedoka i zavedenom kriminalističkom obradom, u društvu ubijenog Kulačića u kritično vrijeme boravio u jednom ugostiteljskom objektu.

"Između njih je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog konflikta. Tom prilikom, osumnjičeni, koji je u bijegu i za kojim se traga, najvjerojatnije je hladnim oružjem, nanio životno ugrožavajuće ozljede oštećenom S.K.", priopćeno je iz MUP-a ZDŽ. Zbog povezanosti sa ovim slučajem, u pritvoru se od ponedjeljka navečer nalaze Kemal Kadrić i Aldin Tufekčić.

U srijedu kasno poslijepodne u KB Zenica obavljena je obdukcija leša Senida Kulačića. On je podlegao uslijed obilnog krvarenja, nakon što mu je oštri predmet presjekao arteriju u gornjem dijelu desne natkoljenice.

Ukop ubijenog Kulačića obavit će se u četvrtak na zeničkom gradskom groblju Prašnice.

Kopirati
Drag cursor here to close