istraga

Uhićen i četvrti pomagač Sanjina Sefića

Vijesti / Crna Kronika | 19. 10. 2016. u 10:45 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrta osoba za koju se sumnja da je pomagala Sanjinu Sefiću da pobjegne nakon što je na pješačkom prijelazu kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu automobilom usmrtio dvije djevojke uhićena je u utorak oko 18 sati.

Uhićen je S.A. (1992.) rođen u Rogatici, nastanjen u Sarajevu.

Nakon završene kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu danas je predat nadležnom tužiteljstvu. Dan ranije predati su A.D., N.S. i S.S., koji su uhićeni proteklih dana.

Rad na potpunom dokumentiranju kaznenog djela je nastavljen, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Podsjećamo, Sefić je osumnjičen da je automobilom udario pješakinje Editu Malkoč (20) iz Bosanske Krupe i Selmu Agić (21) iz Bugojna. Selma Agić je preminula na mjestu događaja, dok je Edita Malkoč preminula nekoliko sati kasnije od zadobivenih ozljeda.

One su prelazile pješački prelaz kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu kada ih je pri velikoj brzini automobilom udario osumnjičeni Sefić koji je od ranije poznat pravosudnim organima, a koji se nakon što ih je udario automobilom, pobjegao iz BiH u Srbiju.

U Srbiji je uhićen, te se čeka njegovo izručenje BiH. Zbog njegovog bijega su suspendirana četiri djelatnika Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close