Sarajevo

Uhićen 21-godišnjak koji je jutros ranio starca

Vijesti / Crna Kronika | 18. 10. 2015. u 14:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP KS uhitili su L.Đ. rođen 1994. godine koji je jutros oko 6:25 u ulici Sumbula Avde pucao na BMW X5 u kojem su se nalazili I.A. i M.M. a koji su zadobili lakše tjelesne ozljede od krhotina stakla, piše bh. novinska agencija Patria.

Irfan Nefić, glasnogovornik MUP KS kazao je da su zahvaljujući građanima ubrzo pronašli poči8nitelja ovog kaznenog djela.

"Tijekom očevidnih radnji u dvorištu kuće koju koristi navedena osoba pronađena je jedna automatska puška, jedna lovačka puška tzv. kratež, jedna ručna bomba i određena količina streljiva. Također, izvršen je pretres stana koji koristi jedna od osumnjičenih osoba i tom prilikom je pronađena jedna kapa-fantomka i manja količina streljia",  kazao je Nefić.

On je kazao i da MUP KS traga za još dvije osobe L.A. rođen 1993. godine i Č.A. rođen 1989. koji se mogu povezati sa izvršenjem ovog kaznenog djela. Nefić nije mogao govoriti o motivima napada.

"Policijski službenici rade na potpunom dokumentiranju ovog kaznenog djela i pronalasku ove dvije osobe koje su u bijegu. Sve tri osobe su više puta zavedene u naše operativne evidencije, a također imaju izvode iz kaznenih evidencija da su osuđivani za određena kaznena djela", kazao je Nefić.

Tijekom ove pucnjave ranjen je slučajni prolaznik koji je smješten na UKCS.

Kopirati
Drag cursor here to close